2012. szeptember 18., kedd

Boldog születésnapot, hátadba csavarhúzót! Avagy legszívesebben kinyírnálak...

 FÉRFIAK NE OLVASSÁK TOVÁBB!!!

Komolyan néha nem értem a férfiakat. Sőt! Egyáltalán nem értem! Tegyük fel, hogy történik valami a barátnőd és a pasija között. Valami komoly és rossz dolog, ami téged nagyon bánt, hiszen félted a barátnőd. Ezt te egy harmadik féllel beszéled meg, aki történetesen fiú. A barátnőd a közös haverotok... A srác, akivel beszélsz meg olyanokat mond, amivel nem a barátnőtöket támogatja, hanem inkább leszidja, mert hülyeséget csinálhatott volna...

Nos. Igen, egyetértek azzal, hogy hülyeség lett volna, amit csinált volna. (bocs a rossz fogalmazásért, de nem tudom jobban megfogalmazni...)
De nem állnék neki szidni, mert jobb neki, ha inkább támogatom. Szidással csak rontanék a helyzeten.
És nem értek egyet azzal, hogy a barátnőm csak figyelemfelhívásnak gondolta, amit tenni akart! Mert ismerem már annyira, hogy féljek... Szóval most akkor ott tartok, hogy megint lenézem a pasikat...egyik hülyébb mint a másik. Elegem van az egoista, vadbarom hozzáállásukból. Azt hiszik mindent megtehetnek, ők a legjobbak és a mindentudók... Már pedig nagyon nem! Nem mondom azt, hogy mi nők tökéletesek vagyunk, mert hát nem, de akkor is... Nem minden nő tiszta hülye! Pasik közül meg egyikkel se találkoztam, aki normális lenne! Eggyel sem! Vagy ha igen, akkor max. egyszer vagy kétszer és még nem ment végig a teljes megfigyelési vizsgálatomon....

Szempontok, amin sokan buktak el:
-iszik. Mármint alkoholt. De ez a bulizós, be kell rúgni, mert akkor poén az élet. MINEK???? Komolyan, miért akkor tud csak jó lenni egy összejövetel, ha iszik valamit??
-egoista. Gondolom nem kell magyarázni, mindenki tudja miről van szó. Jó vagyok az ágyban, jó vagyok ebben-abban, tehát őstehetség vagyok, már a puszta létezésem is áldás a világnak... Na persze. Küldenék egy fejszét a fejedbe, azt... -.-
-bunkó. Azzal vágódom be mindenhol, hogy random kipécézek valakit és elkezdek vele bunkózni...tök mindegy kit és hogy van-e valós alapja a beszólásaimnak...csak legyen.
-hím soviniszta. Amikor a nőket állatoknak, lábtörlőknek nézték már rég elmúlt. Részben. Mert még mindig van egy néhány seggfej, aki ezt nem fogta fel...
-külsőséges. Nem bírom, ha egy pasi ódákat zeng a testéről vagy arról hogy ez a legfontosabb tényező bármilyen téren számára.
-nem bír hűséges lenni. Na igen. Ha nem tud az lenni, ne is legyen a barátom/pasim... Igaz velem még nem történt ilyen, de akkor és ott azonnal fel is út, le is út lenne számára, tök mindegy, hogy milyen szintű a kapcsolatunk.. ha a férjem lenne, akkor válás. Azonnal. Ha nem bírt meglenni velem, akkor ne is akarjon többé..

Most nem jut eszembe több, de mást nem kommentbe leírom. Még egyszer elnézést a kirohanásomért, de nem bírom nem kiadni magamból. A férfi olvasók pedig most kíméljenek meg a visszavágótól... Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése